Veranda

Veranda Sunlite Haarlem heeft voor elk budget een veranda van Verasol. De drie verschillende collecties zorgen er werkelijk voor dat alles mogelijk is met uw veranda.Veranda Sunlite Greenline

De Greenline, het instapmodel, is zeer aantrekkelijk geprijsd en is er al in 16 standaard afmetingen. Ook is hij in twee verschillende kleuren leverbaar die allebei uitgevoerd zijn in krasvaste structuurlak.
Meer informatie

Veranda Sunlite Profiline

De Profiline is leverbaar in 7 verschillende kleuren en 20 verschillende afmetingen. Ook is hierbij maatwerk een optie. Er is te kiezen uit 6 soorten dakbedekking waardoor u de mogelijkheid heeft om uw veranda volledig samen te stellen.
Meer informatie

Veranda Sunlite Highline

De Highline is is de absolute topper, hij is leverbaar in alle RAL kleuren en is voorzien van gelaagd glas. Er zijn vele standaardmaten en hij is uiteraard voor u op maat te maken.
Meer informatie
Sunlite Zonwering


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
veranda
markies_logo