Maak kennis met onze zonwering monteur

Afgelopen week zijn we van Sunlite Haarlem op pad gegaan met onze buitendienst zonwering monteur; Jan Lindaart! Onze Jan is een echte zonweringsvakman en zijn ervaring spreekt voor zich!
Al meer dan 25 jaar zit onze Jan in het vak als monteur zonwering. Expertise is voor ons zeer belangrijk want wij garanderen onze klanten áltijd de beste service!

Zonwering Monteur

Of het nu gaat om het monteren van een markies of een knikarmscherm, ons team van vakkundige monteurs staan garant voor de beste oplossingen en leveren alleen het beste resultaat. Wij als team van Sunlite Haarlem zijn uitermate tevreden met Jan en voor ons is het elke keer weer een plezier om een klant blij te maken met een nieuw zonweringsproduct gemonteerd door onze Jan.

jan-lindaart-collage-zonwering-monteur-sunlite-haarlem

Klik om te vergroten.

Zonwering in de zomer

Nu de zon volop straalt in Nederland en de temperaturen hoog oplopen is zonwering geen overbodige luxe. Een terrasscherm maakt het bijvoorbeeld al mogelijk om op een stijlvolle manier de zon tegen te houden zodat u kunt genieten van een koele plek in uw tuin. Bovendien is het gebruik van een dergelijk zeer makkelijk omdat wij de beste accessoires leveren waarmee u uw zonwering kunt besturen.

Aanbiedingen zonwering

Bovendien hebben wij bij Sunlite Haarlem nu een prachtige aanbieding! Bijvoorbeeld onze Basic Collectie van Raylux heeft flinke korting op zonwering! Nu zonder levertijden en met Somfy afstandsbediening! Op = op dus pak die gigantische voordeel en wie weet zit u straks heerlijk buiten te genieten van de zomerse temperaturen.