• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

De Huiscomponist plaatst vier prachtige elektrische markiezen met Solar motoren en afstandsbediening

12:00 25-03

De Huiscomponist, dé woonwinkel voor stijlvolle en functionele oplossingen, heeft onlangs vier adembenemende elektrische markiezen in Bloemendaal geplaatst. (onderste kaartje) Deze markiezen zijn voorzien van geavanceerde Solar motoren en kunnen eenvoudig worden bediend met een handige afstandsbediening.

Met deze nieuwe toevoeging combineert De Huiscomponist in Haarlem klassieke elegantie met moderne technologie, waardoor klanten kunnen genieten van zowel stijl als comfort in hun woningen.

Benieuwd naar deze prachtige markiezen en de mogelijkheden voor jouw huis? Kom langs bij De Huiscomponist en ontdek het zelf! Laat je inspireren door ons brede assortiment en profiteer van deskundig advies op maat.

Voor meer informatie en onze contactgegevens

Terug naar overzicht

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.