• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Fiora™ Square

De Fiora™ Square van Luxaflex Outdoor® is een elegant en functioneel zonnescherm dat perfect is voor grote oppervlakten. Dit zonnescherm is speciaal ontworpen om een comfortabele buitenruimte te creëren, waarbij bescherming tegen zonlicht, hitte en regen centraal staat.

Kwaliteit en design

De Fiora™ Square is gemaakt van zeer kwalitatieve materialen en heeft een modern design dat gemakkelijk in elke tuin  past. Het zonnescherm is volledig waterdicht en kan daarom het hele jaar door gebruikt worden. Het waterdichte doek is gemaakt van duurzaam en weerbestendig PVC, waardoor het bestand is tegen meerdere weersomstandigheden.

Buitenruimte met privacy

De Fiora™ Square van Luxaflex Outdoor® biedt naast bescherming tegen de zon ook privacy door het gesloten dak. Daarnaast creëer je met dit zonnescherm een aangename buitenruimte waar je met familie en vrienden van kunt genieten. Het zonnescherm kan aan verschillende oppervlakten worden bevestigd zoals muren, plafonds of dakconstructies.

Sunlite Haarlem specialist in zonwering!

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.