• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Brustor B-25 prestige

De B-25 Prestige, de topversie van de collectie B-25 zonneluifels en weerstaat een windkracht tot 6 Beaufort.
Zoals de andere Prestige zonweringen is ook deze luifel uitgerust met knikarmen van 73 mm met 4 kabels, die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). De Somfy motor met bijhorende draadloze zender zorgt voor een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening. Bij koelere avonden vormen de in ellebogen ingebouwde LED verlichting en de dimbare elektrische terrasverwarming een interessante optie.

Knikarmscherm B-25 Prestige is standaard leverbaar tot een breedte van 14 m en met een uitval van 3 m, 3,5 m of 3,75 m. Alle RAL kleuren zijn standaard en zijn combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken. De B-27 Prestige zonneluifel is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.