• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Brustor ® B50 XL

De Brustor® B-50 XL is een uitbreiding op de standaard Brustor® B-50 zonwering van Sunlite Haarlem en biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Het is echter speciaal ontworpen voor grote oppervlakken en biedt dus meer schaduw en bescherming tegen de zon.

Het Terrasscherm is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Het frame is gemaakt van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, wat zorgt voor een lange levensduur en stabiliteit. Het zonweringsdoek is waterafstotend en UV-bestendig, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Verkrijgbaar in verschillende designs

Het ontwerp van de Brustor® B-50 XL is elegant en modern en past perfect bij elk huis of bedrijfspand. Het kan zowel handmatig als elektrisch worden bediend, afhankelijk van uw voorkeur en budget. De zonwering kan worden aangepast aan de afmetingen van uw terras of balkon en biedt zo maximale bescherming tegen de zon.

De Brustor® B-50 XL is een uitstekende investering voor uw buitenruimte en biedt meer schaduw en bescherming dan de standaard Brustor® B-50 zonwering. Het is ideaal voor grote terrassen, patio's en andere buitenruimtes waar extra bescherming tegen de zon nodig is.

Kortom, de Brustor® B-50 XL is een hoogwaardige en duurzame zonwering die speciaal is ontworpen voor grote oppervlakken. Het biedt maximale bescherming tegen de zon en is een perfecte investering voor uw buitenruimte.

Kom naar de showroom in Haarlem voor informatie.

 

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Haarlem voor inspiratie en informatie op het gebied van buitenzonwering.
Wij zijn trots op onze collectie met eigen merken en alle bekende merken die er op zonwering te verkrijgen is.
In elke prijsklasse hebben wij een prachtige oplossing, die wordt gemonteerd door onze eigen montagedienst.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.