• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Luxaflex® Vensterzonwering

Ontdek de perfecte balans tussen schaduw en verfijning met Luxaflex Outdoor Uitvalschermen. Deze hoogwaardige zonneschermen combineren functionaliteit met tijdloze elegantie. Met de uitvalarmen bieden ze optimale bescherming tegen de zon, terwijl ze toch een prachtig uitzicht naar buiten behouden.

Uitvalschermen hebben relatief weinig uitval ruimte nodig. Het scherm houdt het zonlicht buiten en beschermt daarmee uw interieur tgen het schadelijke UV-licht. Ook is een voordeel dat naar buiten draaiende ramen (beperkt) open kunnen.

De uitvalschermen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlvolle stoffen en designs, zodat ze naadloos passen bij jouw persoonlijke smaak en de architectuur van je woning. Creëer een comfortabel en sfeervol buitenverblijf met de duurzame kwaliteit en luxueuze uitstraling van Luxaflex Outdoor Uitvalschermen. 

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom
De Huiscomponist® heeft vensterzonweringen in verschillende soorten en maten. Kom langs bij ons in de showroom en u wordt voorzien van hulp en advies. Daarnaast hebben wij een montageteam welke dag en nacht voor u klaarstaat.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.