• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Luxaflex® Screens

Ervaar het beste van binnen en buiten met Luxaflex Outdoor Screens. Deze geavanceerde zonwering biedt de ideale combinatie van functionaliteit en esthetiek. De screens houden de zonnestralen buiten, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Geniet van een comfortabele en energiezuinige omgeving, waarbij het hinderlijke licht wordt gefilterd en de privacy wordt gewaarborgd. Met een breed scala aan kleuren en stijlen zijn de Luxaflex Outdoor Screens perfect af te stemmen op elke woning of bedrijfspand. Transformeer je buitenruimte met de hoogwaardige kwaliteit en innovatieve design van Luxaflex Outdoor Screens. Nu ook met Solar-systeem!

Showroom

De Huiscomponist® heeft screens in verschillende soorten en maten. Kom langs bij ons in de showroom en u wordt voorzien van hulp en advies. Daarnaast hebben wij een montageteam welke dag en nacht voor u klaarstaat.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Herfstaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.