• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Brustor B-25 standaard

Het knikarmscherm Brustor B-25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. Het scherm is de echte original van Brustor en nog steeds het meest populaire scherm. Dit is geen toeval; De techniek, het design en het gebruikscomfort zijn tijdloos en ongeëvenaard.
De volledig sluitende cassette beschermt het doek en de mechanische onderdelen optimaal tegen alle weersomstandigheden. De B-25 heeft een maximale uitval van 3 m en breedte van 14 m (ongekoppeld 7 m).

Ook hier bestaat de keuze tussen 5 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. Zoals alle Brustor zonneluifels is ook de B-25 standaard uitgerust met een Somfy motor met muurschakelaar en behoort een motor met afstandsbediening tot de opties. De B-27 zonneluifel is een variatie met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Herfstaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.