• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Brustor® B-25 standaard

Het knikarmscherm Brustor® B-25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. Het scherm is de echte original van Brustor® en nog steeds het meest populaire scherm. Dit is geen toeval; De techniek, het design en het gebruikscomfort zijn tijdloos en ongeëvenaard.
De volledig sluitende cassette beschermt het doek en de mechanische onderdelen optimaal tegen alle weersomstandigheden. De B-25 heeft een maximale uitval van 3 m en breedte van 14 m (ongekoppeld 7 m).

 

Brustor® B-27 standaard

Het knikarmscherm Brustor® B-27 heeft een strakke vormgeving en kan indien gewenst geïntegreerd worden in de gevel van de woning. De B27 heeft een volledig gesloten kast, waardoor de onderdelen perfect beschermd zijn tegen strenge weersomstandigheden zoals wind en regen. Ook dit scherm is uitvoerbaar in de drie versies Standaard, Elite en Prestige. Het verschil in deze versies zit ‘m in de windbestendigheid en soliditeit. Al onze knikarmschermen zijn een Belgisch staaltje design en van Belgische makelij. Er is een ruime keuze uit meer dan 100 doeken die stuk voor stuk verkrijgbaar zijn in alle RAL-kleuren.

Opties

Ook hier bestaat de keuze tussen 5 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. Zoals alle Brustor® zonneschermen is ook de B-25 standaard uitgerust met een Somfy motor met muurschakelaar en behoort een motor met afstandsbediening tot de opties. De B-27 is een variatie met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Haarlem voor inspiratie en informatie op het gebied van buitenzonwering.
Wij zijn trots op onze collectie met eigen merken en alle bekende merken die er op zonwering te verkrijgen is.
In elke prijsklasse hebben wij een prachtige oplossing, die wordt gemonteerd door onze eigen montagedienst.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.