• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Smart Choice NXT

De Smart Choice NXT van Luxaflex Outdoor® is een innovatief en intelligent zonnescherm van Luxaflex Outdoor. Het combineert geavanceerde technologie met kwaliteitsmaterialen om een luxueuze uitstraling te creëren die past bij elke woning of bedrijfspand.
Nu in de collectie van Sunlite Haarlem.

Dit zonnescherm is uitgerust met slimme technologie zoals een geïntegreerde wind- en zonsensor en een app waarmee je het scherm kunt bedienen via je smartphone. De Smart Choice NXT biedt optimale bescherming tegen de zon waardoor jij op elk moment van de dag kunt genieten van je terras. Het zorgt voor de nodige schaduw en vermindert de temperatuur onder het scherm waardoor je tijdens warme dagen koel kunt blijven.

Duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig!

Luxaflex Outdoor heeft bij het ontwerp van de Smart Choice NXT veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van het product. Het zonnescherm maakt gebruik van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en daardoor jarenlang meegaan. Daarnaast is het Smart Choice NXT zonnescherm energiezuinig en milieuvriendelijk.

Kortom, de Smart Choice NXT is een slim en duurzaam zonnescherm dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van functionaliteit en design. 

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Haarlem voor inspiratie en informatie op het gebied van buitenzonwering.
Wij zijn trots op onze collectie met eigen merken en alle bekende merken die er op zonwering te verkrijgen is.
In elke prijsklasse hebben wij een prachtige oplossing, die wordt gemonteerd door onze eigen montagedienst.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.