• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Brustor® B-50

De Brustor® B-50 is een hoogwaardige zonwering die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen. Het is een duurzaam en stijlvol product dat bescherming biedt tegen zonlicht en regen.

De Brustor® B-50 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het frame is vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium, waardoor het duurzaam en licht van gewicht is. De zonweringsdoeken zijn vervaardigd van waterafstotend en UV-bestendig materiaal, zodat u langdurig kunt genieten van uw zonwering.

Elegant en modern ontwerp

Het ontwerp van het scherm is elegant en modern en past perfect bij elk huis of bedrijfspand. Het kan zowel handmatig als elektrisch bediend worden, afhankelijk van uw voorkeur en budget. Bovendien kan de zonwering worden aangepast aan de afmetingen van uw terras of balkon.

De Brustor® B-50 biedt niet alleen bescherming tegen de zon en regen, maar ook tegen wind en andere weersomstandigheden. Het is een ideale oplossing voor mensen die hun buitenruimte willen gebruiken, ongeacht het weer.

Kortom, de Brustor® B-50 is een uitstekende investering voor uw buitenruimte. Het biedt bescherming tegen de elementen, is duurzaam, stijlvol en past perfect bij elk huis of bedrijfspand.

 

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Haarlem voor inspiratie en informatie op het gebied van buitenzonwering.
Wij zijn trots op onze collectie met eigen merken en alle bekende merken die er op zonwering te verkrijgen is.
In elke prijsklasse hebben wij een prachtige oplossing, die wordt gemonteerd door onze eigen montagedienst.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.