• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Over Sunlite Haarlem

Sunlite omvat alles op het gebied van zonwering en rolluiken. Bij Sunlite kunt u terecht voor goede kwaliteit zonwering voor de beste prijs. Wij doen mee met de laatste trends op het gebied van zonwering, en hebben zonwering in alle prijsklasses. Al meer dan 30 jaar uw zonwering specialist.

Knikarmschermen, Terrasschermen, Uitvalschermen, Markiezen, Screens, Rolluiken, Terrasoverkappingen, Serrezonwering, Terrasverwarming, Zonweringdoek, Zonwering Markiezen Bekleden, Horren, Plissehorren, Verandazonwering, Zip-Screens, Besturingen, Zonwering Voordelig en de Zonwering Huiscollectie.

Neem hier een viruele tour langs Sunlite

Sunlite, Easyline en Raylux

Onze visie is er op gericht dat u als klant of bedrijf bij De Huiscomponist® daadwerkelijk beter uit bent.

Dat realiseert De Huiscomponist® met de samenstelling van een Huiscollectie, onder het label Raylux® en een kernassortiment onder het label Easyline® Zonwering.

Onder het label Sunlite Haarlem is een doorgeselecteerd assortiment hoogwaardige zonweringen en rolluiken ondergebracht, een ruime collectie op maatgemaakte zonweringen en rolluiken met 5 jaar garantie tegen gereduceerd tarief.

Ook heeft De Huiscomponist® een eigen label Markiezen. Onder het label De Markies van Haarlem® kunt u als klant of bedrijf er op vertrouwen dat u aan het juiste adres bent voor een nieuwe markies of het bekleden van uw bestaande markies.

Ons Assortiment

Dit uitgekiende assortiment is bepaald in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en is duidelijk gericht op de wensen van de klant en het bedrijfsleven. Top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Een groot voordeel van onze huiscollectie, kernassortiment en ons maatwerkprogramma is dat gericht wordt ingekocht. Door deze strategie profiteert u als klant en bedrijf optimaal van zeer scherpe prijzen, zonder dat wij afbreuk doen aan kwaliteit.

In veel gevallen resulteert dit in voordelen tot wel 25% ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere zonwering specialisten en bouwmarkten.

Omdat wij constant op zoek zijn naar zonwering met de beste prijs/kwaliteit verhouding, kunnen wij garanderen dat u bij ons altijd verzekerd bent van volle tevredenheid over deskundigheid, productkwaliteit, prijsstelling, vakkundigheid en service!

KOM, KIJK en VERGELIJK en OVERTUIG UZELF!

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.