• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Ontdek jouw ideale Luxaflex® markies

 

Kies je voor een natuurlijke, klassieke markies met een houten frame? Of ga je voor de onderhoudsvriendelijke aluminium variant? Het is een kwestie van smaak: beiden zijn duurzaam, lichtecht, slijtvast en en worden op maat gemaakt.

Ook zijn er markiezen leverbaar met een zonnepaneel op de kap, waardoor de accu oplaadt en de buitenzonwering elektrisch bediend kan worden op zonne-energie. Een groot voordeel is dat er geen aparte stroomaansluiting nodig is en je je stroomrekening net weer wat minder laat oplopen.

Naast een stijlvolle uitstraling, heeft een markies nog veel meer functionele voordelen. Ze bieden ruimte voor openslaande deuren en ramen en beschermen tegen het zonlicht van zowel de voorkant als de zijkant. Bovendien is dit type zonwering nauwelijks windgevoelig.

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom

De Huiscomponist® heeft markiezen in verschillende soorten en maten. Kom langs bij ons in de showroom en u wordt voorzien van hulp en advies. Daarnaast hebben wij een montageteam welke dag en nacht voor u klaarstaat.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.