• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Brustor® B-50-S

De Brustor® B-50 S is een compacte en stijlvolle zonwering die speciaal is ontworpen voor kleine oppervlakken, zoals balkons en kleine terrassen. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige zonwering die weinig ruimte in beslag neemt.

Het knikarmscherm is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan worden aangepast aan al uw behoeften. Het frame is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium voorzien van een zeer hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Het zonweringsdoek is waterafstotend en UV-bestendig, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Een ongekend comfort

Het ontwerp van de Brustor® B-50 S is compact en modern en past perfect bij elk huis of bedrijfspand. Het kan zowel handmatig als elektrisch worden bediend, afhankelijk van uw voorkeur en budget. De zonwering kan worden aangepast aan de afmetingen van uw balkon of terras en biedt zo maximale bescherming tegen de zon.

De Brustor® B-50 S is een uitstekende investering voor uw buitenruimte en biedt hoogwaardige bescherming tegen de zon, terwijl het weinig ruimte in beslag neemt. Het is ideaal voor kleine balkons of terrassen waar maximale schaduw en bescherming nodig is, zonder dat de zonwering te veel ruimte inneemt.

Kortom, het terrasscherm is een hoogwaardige en compacte zonwering die speciaal is ontworpen voor kleine oppervlakken. Het biedt maximale bescherming tegen de zon en is een perfecte investering voor uw balkon of kleine terras.

Bezoek onze showroom in Haarlem voor inspiratie en advies.

 

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Haarlem voor inspiratie en informatie op het gebied van buitenzonwering.
Wij zijn trots op onze collectie met eigen merken en alle bekende merken die er op zonwering te verkrijgen is.
In elke prijsklasse hebben wij een prachtige oplossing, die wordt gemonteerd door onze eigen montagedienst.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.