• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Luxaflex® Serrezonwering

Serre Zonwering - Een Warmte- en Lichtreducerend Schild voor Optimaal Comfort

Serre zonwering, ook wel bekend als veranda zonwering, is uitgevoerd met zijgeleiding. Dit type zonwering is speciaal ontworpen voor terrasoverkappingen en lichtstraten.

Een uniek kenmerk van onze serre zonwering is het ingenieuze Rits-Systeem in de zijgeleiding. Dit systeem zorgt ervoor dat het doek extreem strak in de geleiders wordt gehouden, waardoor het bestand is tegen hevige wind.

De motoren die ons zonweringsysteem aandrijven zijn van het gerenommeerde merk Somfy®. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Perfect op Maat: Maatwerk in Lengte & Breedte

Bij Sunlite Haarlem leveren we serre zonwering op maat. Geen enkele serre is hetzelfde, daarom zorgen wij dat de zonwering perfect past bij uw serre, zowel in lengte als breedte.

Luxaflex® Serrezonwering: Stijlvolle Oplossing voor Licht- en Warmtebeheersing

Onze Luxaflex® serre zonwering en terrasoverkappingen fungeren als een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom uw terras of serre. Hierdoor wordt uw interieur beschermd en blijft uw woning koeler, zodat u optimaal kunt genieten van het natuurlijke licht in uw serre.

Met onze Tecto Serra® serre zonwering met Zip-technologie bieden wij een prachtige en stabiele oplossing voor lange zomerdagen. Daarmee beheerst u zelf de lichtinval en warmte, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit.

Bij Sunlite Haarlem helpen we u graag verder met uw serre zonwering. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Wij staan voor u klaar om u het beste advies te geven en de perfecte oplossing te bieden voor uw serre.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.