• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Luxaflex® Pergola

De pergola is een type van zonwering en overkapping. Ook wel terrasoverkapping of het prieel genoemd. De pergola wordt tegen een woning geplaatst. Daarbij leunt ze gedeeltelijk tegen een steunmuur en gedeeltelijk op steunpalen. Een pergola is een vrijstaande terrasoverkapping en niet verbonden aan een woning.

Ook een pergola is aan alle zijden geopend, soms ook van boven. Een pergola beschermt je ook tegen verschillende weersomstandigheden. Tijdens hete zomers kun je lekker buiten blijven zonder last van de zon te hebben. Een pergola werkt dus als een absolute zonwering. 

Op de warme dagen van het jaar wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk buiten zitten. Maar het is ook handig om af en toe in de schaduw te zitten, weg van de zon. Een pergola biedt zeker beschutting hiervoor.

Heb je ook veel inkijk in je tuin? Door bijvoorbeeld van je naaste buren? Een pergola in de tuin is een ideale manier om voor wat meer privacy te zorgen. Zeker als je hier de zitplek inricht: zo kijkt niemand meer direct op je neer. 

Montage

De Huiscomponist® beschikt over een uitgebreid montageteam met gepassioneerde monteurs met veel ervaring in het vak.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Haarlem voor inspiratie en informatie op het gebied van buitenzonwering.
Wij zijn trots op onze collectie met eigen merken en alle bekende merken die er op zonwering te verkrijgen is.
In elke prijsklasse hebben wij een prachtige oplossing, die wordt gemonteerd door onze eigen montagedienst

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.