Rolluiken Haarlem voor goede prijzen

Rolluiken van Sunlite hebben meerdere functies. In de zomer kunnen ze zorgen dat kou buiten blijft en in de zomer zorgen rolluiken ervoor dat het binnen niet te warm wordt. Ook zijn ze inbraakwerend en zijn ze goed geschikt tegen geluidsoverlast.

Sunlite Haarlem

1. De Select rolluiken worden gekenmerkt door de strakke afgeschuinde behuizing. De Select is leverbaar in een groot aantal kleuren zodat u dit topkwaliteit rolluik kunt aanpassen aan uw eigen woonsituatie.
2. Voor liefhebbers van ronde vormen heeft Sunpoint de fraai vormgegeven Balance Serie. Net als de Select zijn de Balance rolluiken leverbaar in vele verschillende kleuren.
3. De absolute topper in het rolluikenassortiment van Sunpoint is de XT. Dit luxe rolluik wordt gekenmerkt door de zeer robuuste extrusie behuizing. De XT is leverbaar in een strakke Select uitvoering met afgeschuinde kast en in de moderne ronde Balance uitvoering.
  • HK842 – eenvoudige lamel voor uiteenlopende situaties
  • Mini-E – topkwaliteit lamel met goede isolerende werking
  • Mini-Safe – met hars gevulde lamel, goede inbraak vertragende werking
  • Compact – compacte lamel voor bijvoorbeeld dakkappellen
  • H55 – grote lamel voor grote oppervlaktes, zoals een garagedeur

Sunlite Haarlem

Sunlite Zonwering


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
veranda
markies_logo