Screens Haarlem – een heerlijk koele woning!

Sunlite HaarlemMet screens van Sunlite Haarlem beperkt u het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, bovendien zorgen screens ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog oploopt. Screens filteren zon en warmte en beschermen tegelijkertijd uw inventaris tegen mogelijke verkleuringen.

Luxe ZIP Screen uitvoering

De Huiscomponist heeft ook de ZIP uitvoering voor een topprijs! Deze kunnen voor u op maat worden gemaakt. Zip-screens zijn een ideale vorm van zonwering. Één van de goede eigenschappen is dat de screendoeken de zonne-energie filteren, terwijl het licht naar buiten behouden blijft.

Showroom

In onze showroom in Haarlem hebben we de collectie screens overzichtelijk naast elkaar staan en wij kunnen u adviseren welke oplossing voor u de juiste is. U bent van harte welkom!

 

Screens Haarlem

Sunlite Zonwering


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
veranda
markies_logo