Een heerlijk koele serre

Sunlite HaarlemEen beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur. Met een serrezonwering van Sunlite bent u altijd verzekerd van een koele serre.

De serrezonwering van Sunlite wordt standaard geleverd met acryldoek. Daarnaast is het ook mogelijk uw serrezonwering te voorzien van Soltisdoek. Dit doek zorgt ervoor dat de zon geweerd wordt zonder dat u het uitzicht hoeft te missen.

Een voorbeeld van serrezonwering is de Serrola.

De compacte Serrola serrezonwering is leverbaar in een standaard en XL variant. De Serrola heeft een speciaal zonweringdoek wat te bestellen is tot 1200 centimeter breed. Zo heeft u altijd een goed passende en compacte zonwering op uw serre, lichtstaat of terrasoverkapping. Ook toepasbaar op pergola’s.

Sunlite Zonwering


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
veranda
markies_logo