Optimaal genieten van uw terras

Sunlite HaarlemMet de Spazio terrasoverkapping creëert u eenvoudig extra leefruimte. Zo geniet u van het  buitenleven ook als het weer even een beetje tegenvalt.

De Spazio terrasoverkapping wordt  gekenmerkt door een perfecte afwerking. Verborgen schroeven en een geïntegreerde hemelwaterafvoer zorgen voor een luxe uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en RVS bevestigingsmaterialen staat de Spazio garant voor jarenlang buitenplezier.

De Spazio terrasoverkapping wordt standaard geleverd in de kleuren antraciet (RAL 7016), wit (RAL 9010) en crèmewit (RAL 9001). Andere kleuren en structuurlakken zijn natuurlijk ook leverbaar tegen een kleine meerprijs. Bovendien is de Spazio leverbaar met een ronde of een Victoriaanse goot. Zo past u de Spazio eenvoudig aan aan de architectuur van uw woning.

De Spazio is leverbaar tot wel 6,5 meter breed en is in de breedte oneindig koppelbaar. De maximale uitval van de Spazio is 6 meter en u heeft de keuze uit een hellingshoek tussen de 5° en 20° graden. U kunt uw Spazio uitvoeren met gelaagd glas of polycarbonaat. Genietend van de laatste zonnestralen in oktober, droomt u alweer van de eerste zonnestralen in het voorjaar.

Sunlite Zonwering


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
veranda
markies_logo